Over ons

Lachgas voor horeca, club en festival

Wie zijn wij?

Op de pagina schone lachgasflessen hebben we het al even benoemd. Op enkele goede collega’s uitgezonderd, bestaat de beroepsgroep van handelaren in lachgas cilinders voor een groot deel uit cowboys die maar wat doen en vooral geïnteresseerd zijn in snel geld verdienen.

Nu zijn wij bij Bumblebee helemaal niet vies van geld verdienen, maar niet alleen snel, maar ook op lange termijn. Wij zijn ervan overtuigd dat we dat bereiken door transparant te zijn, goed uit te leggen aan horecaondernemers, maar ook aan eindgebruikers, wat het hele lachgas verhaal inhoudt. Wat de kansen zijn, maar ook wat je aan tegengas, leuke woordspeling, kunt verwachten.

Onze accountmanagers vertellen het eerlijke verhaal.

Het is vervolgens aan jou als ondernemer om de afweging te maken of dit een product is waar je mee wilt werken of niet. Wij zullen tevens door middel van voorlichting degene die uiteindelijk een lachgasballon koopt in jouw horecagelegenheid of op jouw festival een goed beeld geven van het effect en de risico’s. Lees ook het artikel “lachgas schadelijk, dat valt misschien wel mee”

Naast onze accountmanagers die dagelijks in het hele land in gesprek zijn om ons verhaal te vertellen in de landelijke horeca, hebben we ook bij onze binnendienst een aantal bekwame mensen zitten, die je proberen te helpen met alle vragen die hebt op het gebied van lachgas. En mochten wij het niet direct weten, gebeurd niet vaak natuurlijk;), dan gaan we voor je op zoek.

Maar niks is mooier dan het succes achter lachgas aanhoren van mede-ondernemers. Zie hier alle referenties.

Onze afdeling logistiek zorgt ervoor dat alle lachgascilinders veilig en snel worden afgeleverd bij horeca en festival door heel Nederland.

Bumblebee beperkt zich alleen tot B to B verkoop. Verwacht van ons geen runners op brommertjes met lachgaspatronen die van verjaardag naar verjaardag rijden. Wij leveren lachgas voor Kroegen, Feestcafés, Sisha lounges en Festivals. Door onze eigen ervaringen uit de praktijk weten we wat er nodig is om de verkoop van lachgasballonnen tot een succes te maken. Veel horecaondernemers begonnen, net als wij in ons eigen feestcafé, met 1 avond en 1 lachgastank om te kijken wat het zou doen.

IInmiddels is Bumblebee meer dan een jaar en heel veel lezen, leren en ontwikkelen verder, zodat we met recht kunnen zeggen dat we weten waar we over praten. Die kennis over lachgas delen we graag met horecaondernemers die interesse hebben in de verkoop van lachgas.