Lachgas Tank Huren

Lachgas voor horeca, club en festival

Waarom een lachgas tank huren?

Omdat lachgas tegenwoordig legaal is kom je het steeds meer tegen in horeca gelegenheden en op festivals. Heel veel lachgasballonnen worden tegenwoordig over de tapkast verkocht naast bier en andere alcoholische versnaperingen. Horeca gelegenheden huren steeds vaker lachgas tanks om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Met de verkoop van lachgas kun je een mooie omzetverhoging realiseren, maar waar kun je een veilige lachgas tank huren? Hoe weet je of het veilig is voor je gasten? Wat kost het en wat zijn de marges? Aan welke eisen moet je voldoen om lachgas te mogen verkopen? Allemaal goede vragen waarop een duidelijk antwoord nodig is.

Daarom is Bumblebee in de b2b markt gestapt met het zuiverste medisch lachgas van Nederland. Veel lachgas leveranciers leveren industrieel lachgas waarin een te hoog percentage koolmonoxide voorkomt. Wij leveren als een van de weinigen in Nederland een product wat juist een heel laag percentage koolmonoxide bevat. Beter voor de gezondheid en de veiligheid van je gasten in de kroeg, het evenement of festival. In de roes ervaring is er geen verschil tussen industrieel of medisch lachgas. Gebruikers van industrieel lachgas krijgen echter wel last van hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid en een katerachtig gevoel de dag erna.

Om snel grote hoeveelheden lachgasballonnen te kunnen verkopen is het ongemakkelijk om met slagroompatronen te werken. Nog afgezien van het feit dat het lachgas uit slagroompatronen eigenlijk niet geproduceerd is voor menselijke consumptie komen er mogelijk ook nog ijzer deeltjes vrij bij het openen van de slagroompatronen die mogelijk vanuit de ballon ingeademd kunnen worden. Bovendien is het vullen van ballonnen met slagroompatronen lastig en een zeer arbeidsintensief karwei. Met Bumblebee als zuiver medisch lachgas leverancier werk je veiliger, professioneler en stukken sneller door het gebruik van professionele ballonnen vul systemen.

Lachgas tank huren?

Wil je ook Bumblebee lachgasballonnen verkopen dan hebben wij als medisch lachgas leverancier een uitstekend aanbod voor je. Wij leveren je lachgas van de beste kwaliteit en nemen de grootst mogelijke voorzorgsmaatregelen in acht. Onze lachgas tanks worden alleen gebruikt voor en door Bumblebee. Dus geen kans op resten van andere stoffen die in de tanks zijn achtergebleven. Na elke levering wordt alles weer schoongemaakt en getest op veiligheid. Gemakkelijker en veiliger kan het niet!

Wij leveren overal in Nederland in elke gewenste hoeveelheid. Ons team heeft in de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan met alle regelgeving en problemen waar je tegenaan kunt lopen. Al onze kennis delen we graag met je, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt met de verkoop. Samen met de klant zorgen we voor een veilige, betrouwbare manier van omzetverhoging in deze groeiende markt.