Lachgas bestellen

Lachgas voor horeca, club en festival

Lachgas bestellen voor horeca en festivals.

Lachgas bestellen doe je natuurlijk bij Bumblebee. Heel veel lachgas dat in Nederland wordt geleverd is het zogenaamde technische lachgas. De werking is precies hetzelfde als medisch lachgas alleen bevat het veel meer koolmonoxide. En juist dat is slecht voor een mens, het zorgt bovendien voor de vervelende hoofdpijn achteraf. Wij leveren alleen zuiver medisch lachgas, geen lachgas patronen of crackers, alleen het echte spul in tanks voor horeca en festivals.

Een zuiver product waarmee je zeker weet dat je gasten zich geen zorgen hoeven te maken over veiligheid. Natuurlijk geldt dat je als verkoper ook verantwoordelijk bent over hoe je gasten er mee omgaan. Dat betekent dat je in de gaten houdt of er wellicht misbruik van wordt gemaakt in je zaak of op het festival. Alles wat nodig is te weten over veiligheid en wat de voorwaarden zijn als je lachgas wilt bestellen om te verkopen kunnen we je in 5 minuten vertellen.

Lachgas bestellen voor scherpe prijzen.

Natuurlijk wil je de beste deal om zoveel mogelijk geld te verdienen. Ons lachgas, dat specifiek genaakt is voor menselijke consumptie, is nu verkrijgbaar voor prijzen waar je normaal alleen de ‘cowboys’ voor langs de deur krijgt. Wij kunnen die lage prijzen hanteren omdat we één van de grootste spelers zijn in Nederland. Bovendien willen we het mistige imago wat lachgas soms nog heeft graag veranderen. Zeker nu het een legaal genotsmiddel is zijn we er allemaal bij gebaat als de markt duidelijk en transparant werkt.

Met het toezicht wat de Warenwet houdt op het gebruik en verkoop van lachgas zijn we al weer een stap verder de goede kant op gekomen. Wij streven er naar dat iedere ondernemer in Nederland zijn lachgas bestellen kan met de wetenschap dat hij zijn gasten een veilig en goedgekeurd product voorzet. Dat we samen met deze nieuwe trend op een veilige, legale manier, onze omzet een mooie boost kunnen geven. En dat graag zonder dat er bijwerkingen aan zitten.

Lachgas flessen bestellen en gratis bezorgen.

Ondernemers die bij ons lachgas bestellen worden van tevoren ingelicht wanneer zij de bezorging kunnen verwachten. Voor nieuwe afnemers hebben wij speciale aanbiedingen. Wil je meer weten welke aanbiedingen wij voor jou hebben neem dan hier contact op met 1 van onze accountmanagers.

Lachgas bestellen voor:

  • Kroeg en horeca;
  • Festival en evenement;
  • Sisha lounge, club en discotheek;
  • Scherpe prijzen;
  • Transparante levering.