Lachgas ballonnen

Lachgas voor horeca, club en festival

Lachgas ballonnen van Bumblebee. 

Je hebt natuurlijk ballonnen nodig als je lachgas wilt gaan verkopen in je kroeg, shisha lounge of op je festival. Wij leveren je biologisch afbreekbare latex ballonnen met de opdruk van Bumblebee, zodat je klanten gelijk weten dat je het beste van het beste verkoopt. Dat is belangrijk omdat je zo heel duidelijk laat zien dat je niet alleen gaat voor winst, maar ook verantwoord omgaat met het milieu en de veiligheid en gezondheid van je gasten serieus neemt.

Als je lachgas direct vanuit een gasfles zou inademen verbrandt je meteen je lippen en bij inademing zelf je longen. Dat komt omdat het gas in de fles gecomprimeerd is onder extreem hoge druk en lage temperaturen gevuld is. Daarom heb je dus goede sterke ballonnen nodig. Nadat je het lachgas in de ballon gespoten hebt kun je met een gerust hart je lippen aan de tuit zetten om het gas in te ademen. Adem in vanuit de ballon en houdt je adem even in. Adem uit buiten de ballon en niet in de ballon. Na inademing zal je direct genieten van de heerlijke roes. Het is belangrijk om een goede kwaliteit ballon te hebben, je wilt toch niet dat je lachgas ballon tijdens het vullen of gebruik knapt?

Lachgas ballonnen kopen online. 

Ben je op zoek naar lachgas ballonnen, dan ben je bij Bumblebee aan het juiste adres. Wij leveren biologisch afbreekbare latex ballonnen die aan alle wensen en eisen voldoen zodat de feestvreugde alleen maar groter wordt.

Grotere afname inclusief bedrukking.

Voor evenementen, festivals en horeca bieden wij vanaf februari de mogelijkheid aan om de ballonnen te laten bedrukken met het bedrijfslogo. Wel zo leuk op festivals en feesten, maar uiteraard ook voor bijvoorbeeld discotheken en shisha lounges. De lachgas ballonnen kunnen naast het logo ook voorzien worden van reclame en promotie. Denk aan de promotie van een nieuw feest of evenement. Kortom, het bedrukken van de ballonnen biedt vele mogelijkheden voor de B2B sector.

Waarom bumblebee?

Zoals je wellicht hebt kunnen zien, bieden wij een totaalassortiment aan voor het verkopen van lachgas ballonnen. Niet alleen de lachgas flessen maar ook accessoires zoals de spuiten en de ballonnen regel je eenvoudig en discreet via Bumblebee.

Omdat het jammer zou zijn dat je niet meer lachgas ballonnen kunt verkopen raden we je aan om altijd ruim voldoende ballonnen te bestellen. Wij adviseren je meer ballonnen te bestellen dan je denkt nodig te hebben. We weten namelijk uit ervaring dat je altijd meer verkoopt dan je dan je van tevoren kunt inschatten. Bovendien kunnen ballonnen niet bederven, er zit geen houdbaarheidsdatum op. Maar nee verkopen omdat er geen ballonnen meer zijn doet natuurlijk pijn.

Join us! It will only take a minute

Neem contact met ons op en stel je vragen direct